/ مدیریت واردات مهمترین اولویت است
واکنش معاونت صنایع مجوزی به واردات لباس موتورسواری
صنعت ماشین: معاون امور صنایع وزارت صمت درباره درخواست برای واردات تیر و کمان و لباس ورزشی راکبان موتور سوار، گفت: معاونت امور صنایع با توجه به نیاز جامعه ورزشی درخواستی برای بررسی واردات این کالاها به قائم مقام وزیر صمت داده اما مجوزی برای واردات صادر نکرده است.
به گزارش صنعت ماشین، مهدی صادقی نیارکی در مورد درخواست وزارت ورزش و جوانان برای واردات بعضی اقلام ورزشی مانند تیروکمان و لباس موتورسواری، گفت: پیرو درخواست های متعددی که وزارت ورزش و فدراسیون تیر و کمان از وزارت صمت برای واردات تیروکمان داشته است،طی نامه ای به متولی سیاست گذاری در حوزه بازرگانی، درخواست های واصله در خصوص ادوات ورزشی در حوزه تیر وکمان ولباس ورزشی راکبان موتور سواری منعکس شد، فلذا از سوی معاونت امور صنایع مجوزی برای واردات صادر نشده است.
معاون امور صنایع وزارت صمت، افزود: وزارت ورزش و فدراسیون تیر اندازی با کمان طی مکاتبات متعددی اعلام کردند که ورزشکاران این حوزه قادر به تامین تیروکمان برای تمرینات خود نیستند و از وزارت صمت درخواست شد تا امکان ثبت سفارش واردات این کالا فراهم شود.
صادقی نیارکی با اشاره به نیاز جامعه ورزشی به تیروکمان به عنوان ادوات ورزشی جهت مسابقات ملی و بین المللی بیان داشت: تعرفه واردات تیر وکمان دارای اولویت گروه کالایی 24 با شرح تعرفه « سایر» در سامانه جامع تجارت غیر فعال شده است لذا با توجه به مکاتبه وزارت ورزش و جوانان و متعاقبا مراجعات برای پیگیری به وزارت متبوع ، این معاونت طی نامه ای به متولی سیاست گذاری در حوزه بازرگانی با ذکر دلایل فدراسیون تخصصی ، وضعیت فعلی تعرفه این گروه کالایی را جهت هر گونه اقدام مقتضی تبیین کرد و در خواستی برای اعطای مجوز واردات نداشته است. لازم به ذکر است که در شرح تعرفه های «سایر» طیف گسترده ای از کالا ها را در بر می گیرد و فلذا تعرفه مذکور نیز صرفا برای واردات تیر وکمان نمی باشد.
وی در ادامه مدیریت واردات را یکی از مهمترین اولویت های وزارت صمت و معاونت امور صنایع برشمرد و گفت: در سال های اخیر با توجه به مشکلات ارزی، مانع واردات کالاهای غیرضروری شده ایم و برای بیش از 2هزار ردیف تعرفه دارای کالای مشابه ساخت داخل با اخذ مصوبات قانونی محدودیت ایجاد کرده ایم.
صادقی نیارکی همچنین در مورد تغییر گروه کالایی مرتبط با تجهیزات حفاظتی و ایمنی موتورسواران و دوچرخه سواران نیز، بیان داشت: در این راستا تقاضای متعدد متقاضیان و جامعه موتورسواران حرفه ای به وزارت صمت ارائه شد و معاونت امور صنایع نیز طی مکاتبه ای با متولی سیاستگذاری در حوزه بازرگانی، مصوبه کمیسیون ماده یک مبنی بر ایجاد 6 ردیف تعرفه برای موتور سواران به دلیل حفاظت ، ایمنی و حفظ جان راکبان را تبیین کرد تا در صورت صلاحدید تصمیمات مقتضی برای تغییر تعرفه های مذکور ازگروه 27 به 26 اتخاذ شود.
وی خاطر نشان کرد: موتورسواران برای تمرینات و مسابقات خود نیازمند تجهیزات ایمن هستند و در صورت عدم وجود این تجهیزات در حین تمرین و یا مسابقات ممکن است دچار حوادث ناگواری شوند.